Πρατήριο Βενζίνης Ντάβαρης Πύργος

Η ΕΚΟ ανταποκρινόμενη στις απαιτητικές συνθήκες που περνάει η χώρα μας και με πρωταρχική της μέριμνα να βρίσκεται ξανά δίπλα σε όλους τους πολίτες, τους δίνει τη δυνατότητα να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης με μειωμένη τιμή κατά 5%, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ελληνικής τράπεζας. Επιπλέον, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, η εξόφληση της αγοράς πετρελαίου θέρμανσης μπορεί να γίνει σε έως 12 άτοκες δόσεις.

Με ένα εκτεταμένο δίκτυο πρατηρίων, η ΕΚΟ βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, παρέχοντας με το δικό της τρόπο την υποστήριξη που όλοι χρειαζόμαστε για άλλη μια φορά. Χάρη στην προσφορά που κάνει πάλι η ΕΚΟ δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να έχουμε όλοι όσο το δυνατόν πιο εύκολη διαβίωση σε αυτό.

Ταυτόχρονα, με απόλυτη ευθύνη απέναντι στους καταναλωτές, η εταιρεία έχει μεριμνήσει και διασφαλίζει την επάρκεια της αγοράς σε υγρά καύσιμα, καθώς και τη συνεχή τροφοδοσία ολόκληρης της εφοδιαστικής αλυσίδας της χώρας. Συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού εφαρμόζοντας σε όλο το δίκτυό της προληπτικά μέτρα προστασίας, ενώ παράλληλα τα πρατήρια της ΕΚΟ παραμένουν ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η ενέργεια ισχύει μέχρι και 31 Δεκεμβρίου και αρκεί ένα τηλεφώνημα στο 2621770000 για να την αποκτήσετε.

Το παίρνουμε ζεστά λοιπόν και μένουμε πάλι σπίτι και δεν είμαστε μόνοι μας. Η ΕΚΟ είναι πάντα δίπλα μας!

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Η έκπτωση 5% επί της αξίας των αγορών , ισχύει για αγορές αποκλειστικά πετρελαίου θέρμανσης αξίας από 200€ και πάνω με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες όλων των τραπεζών και για το χρονικό διάστημα από 24/11 έως και 31/12/2020, για παραδόσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 31/12/20.
  • Για πληρωμές με πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες δόσεις.
  • Για πληρωμές με πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή ο καταναλωτής επιβραβεύεται με 5% στο σύνολο της αξίας της παραγγελίας του και με 1% Επιστροφή στο ποσό που προκύπτει αφού αφαιρεθεί η παραπάνω έκπτωση του 5%.
  • Για παραγγελίες καλέστε στο 2621770000.