ΒP Με Τεχνολογία ACTIVΕ

BP Ultimate Για Τη Μοτοσικλέτα Σας


Και οι μοτοσικλέτες αγαπούν τη BP Ultimate

Αν αγαπάτε τη μοτοσικλέτα σας, φροντίστε την και δείτε τη να λειτουργεί σαν καινούρια, χρησιμοποιώντας τη BP Ultimate, τo καλύτερo από ποτέ καύσιμo για τους μοτοσικλετιστές.

Η χρήση χαμηλότερης ποιότητας καυσίμου μπορεί να οδηγήσει σε ταχεία συσσώρευση βλαβερών επικαθίσεων στον κινητήρα σας.

Οι επικαθίσεις αυτές εμποδίζουν το σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου να λειτουργήσει τόσο αποδοτικά όσο είχε σχεδιαστεί να λειτουργεί. Οι επιδόσεις και η οικονομία καυσίμου, ενδέχεται να επηρεαστούν.

Καθαρισμός του κινητήρα ενώ οδηγείτε

Τα καλά νέα είναι ότι η BP Ultimate έχει τέτοια καταπληκτική καθαριστική απόδοση (έως και πενταπλάσια σε σχέση με την καθαριστική δύναμη της απλής αμόλυβδης) που μπορεί να απομακρύνει το σύνολο σχεδόν των επικαθίσεων που είναι συσσωρευμένες στον κινητήρα της μοτοσικλέτας σας. Έτσι θα φαίνεται και θα λειτουργεί ακόμη περισσότερο σαν καινούργια.

Και φυσικά η BP Ultimate θα περιορίσει τη συσσώρευση νέων επικαθίσεων, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στον κινητήρα, να λειτουργεί πιο αποδοτικά.

Σκεφτείτε το σαν καθαρισμό του κινητήρα σας ενώ οδηγείτε.

Μόνο βλέποντάς το θα το πιστέψετε

Ο καλύτερος τρόπος για να εκτιμήσετε την εξαιρετική καθαριστική απόδοση της BP Ultimate είναι να ρίξετε μια ματιά σε μερικούς πραγματικούς κινητήρες μοτοσικλετών.

Στις ταινίες αυτές, μπορείτε να δείτε μια KTM RC8 και μια BMW R1200 GS. Είναι εφοδιασμένες με διπλές δεξαμενές και ξεχωριστά συστήματα τροφοδοσίας καυσίμου έτσι ώστε ο μισός κινητήρας να μπορεί να λειτουργεί με απλή αμόλυβδη και ο άλλος μισός με BP Ultimate.

Πρατήριο Βενζίνης Ντάβαρης Πύργος
Πρατήριο Βενζίνης Ντάβαρης Πύργος